KÖKS-
RENOVERING

Vi hjälper er gärna med er köksrenovering. Kontakta oss och få en helt kostnadsfri offert.
Kontakta oss

Vi på Novinbygg AB utför alltid ditt köksprojekt med hög kvalité och på ett så smidigt sätt som möjligt för dig som kund. Hos oss får du en komplett tjänst där vi levererar samtliga material och samordnar med hantverkare som har expertis inom det arbete som skall utföras. T.ex. plattsättning, måleri och andra kunskaper som är kritiska i utförandet av din köksrenovering i Stockholm. Dessutom har vi mycket attraktiva priser!

Vårt breda utbud av tjänster och vår flexibilitet har gjort oss till en självklar aktör med en överväldigande majoritet av nöjda kunder. Testa gärna oss du med!

  • När du beställer köksrenovering från oss så tar vi hand om hela processen där vi demonterar bort det gamla köket och ersätter det med det nya. Vi kan även bygga kök på en helt ny plats i ditt hem!
  • Vi har bl.a byggt och monterat kök från Marbodal, Sandhamnskö, Kvinna, Lindholms, Vedum, Kvänum, Ballingslö, Hagakök, Noblessa, Ikea, Tibrokök, Sentens HTH, m.fl.
  • Vi står gärna som ensamt ansvariga över de byggen och köksrenoveringar vi utför. I och med detta har du enbart en inblandad byggpartner och kan enkelt andas ut och låta jobbet sköta sig självt!

För att få en offert med ett fast pris så behöver du boka en offert-estimering via vår hemsida eller vår kundservice!