Omdömen från våra tidigare kunder

Här kan du läsa våra kundomdömen från både vår sida och våra samarbetspartners, så som Reco, Offerta och Brabyggare!

Läs recensioner
Läs recensioner
Läs recensioner

Vad de säger om oss

”Novinbygg har precis renoverat vår gäst WC samt lade nya parkettgolv i tre rum plus hall i vår lägenhet på Södermalm. Därtill slipade de och målade om tre slitna sekelskiftesdörrar. Hela processen var väldigt smidig. Bahram är ärlig, kunnig och lyhörd. Han är också kreativ och försöker hitta lösningar utifrån de behov man uttrycker (och den budgetram), utan att propsa på sina egna förslag. Det var viktigt för oss att tidsramen höll, då vi flyttade till annan ort under renoveringstiden. Allt arbete var klart inom utsatt tid och Novinbygg var noga med att inte lämna stök efter sig. Lägenheten var grundstädad efter utförda arbetet. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Bahram och Novinbygg!”

”Har gjort en total renovering av min 1rok. Är jättenöjd med allting, från kaklade golvet, golvvärme, målade väggarna, spottar och nya IKEA kök. Det gick så fort så möjligt och med Bahram det är bara ringa och pratar med. Han försöker alltid hjälpa till och kommer med alternative och förslag om det är något som inte passar som man har tänkt. Rekommenderar Novinbygg, med säkerhet att de håller både kvalitet och säkerhet på sitt jobb.”

”Har renoverat två badrum, en med dusch och den andra med badkar på ca 8 veckor. Den bästa var samarbetet med Bahram som kom med förslag och tänkte hur skulle man få den ”praktisk” och ”snyggt” tillsammans. Han tog hand till och med om föreningskrav och granarna. Personalen var jättetrevliga och allt gick jättesmidigt. Kan bara önska en ljus framtid för Novinbygg!”

”Novinbygg har haft helhetsansvar för total ombyggnationen av vår nedervåning. Detta innebar bland annat att flytta och installera ett nytt kök i annan del av huset, sätta in nya fönster och ny ytterdörr, sätta igen en dörröppning, nya golv (parkett och klinker) samt nytt innertak med spots och installation av ny el-central. Vi känner att de gjort sitt yttersta för att göra sin kund nöjd, och det har de lyckats med!”

”Vi renoverade köket och målade om rum och andra småfix. Är supernöjda med både resultatet och personalen som gjorde jobbet. Hade en bra dialog med Bahram genom hela renoveringen som tog ca 5 veckor, vilket kändes tryggt. Uppstod problem fick vi bästa tänkbara råd. Vi rekommenderar Novinbygg. Ulrika och Peppe”